Sójové kocky
Súvisiaci tovar
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Sladidlo Klasik 4Slim je sladidlo na báze extraktu z koreňa čakanky a rastlinných vláknin. Ide o moderné Low Carb sladidlo s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou...
Vláknina je dôležitá zložka potravy, ktorú ale naše telo ťažko trávi. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnú a nerozpustnú. Z veľkej časti je rozpustná vláknina pri prechode...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Podrobný popis
Použitie: Kocky môžete použiť do varených jedál, na vyprážanie i zapekanie. Do omáčok (guláš, segedín, koprovka pod.), ázijskej kuchyne (s ryžou, s rezancami, do zeleninových omáčok), k cestovinám (omáčky na cestoviny).
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 1497kJ / 356kcal
tuky 8,00g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,60 g
sacharidy 14,00g, z toho cukry 6,20g
vláknina
bielkoviny 49,60g
Soľ <0,01g
Dodatočné parametre
Kategória: | Luštěniny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Krajina pôvodu: | Rakousko |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 200 g |
Fazuľa Kidney je väčšia, má červenú až hnedú farbu a po uvarení do mäkka získava jemne sladkastú chuť. Je obľúbená hlavne u fanúšikov mexického jedla, kam patrí napríklad Chilli...
Biele fazuľky majú jemnú chuť a predstavujú tak veľmi univerzálnu strukovinu. Skvele sa hodia do šalátov, polievok, omáčok aj ako výživná príloha. Obsahujú veľké množstvo...
Klasické obrie biele fazuľky Jumbo prvotriednej kvality, s tradičnou silnou aromatickou chuťou, ktorá sa konzistentne rozplynie na jazyku, predstavujú obľúbenú fazuľovú...
Jedná sa o strukovinu, ktorá ešte nie je v našej kuchyni zďaleka využívaná tak ako si Z botanického hľadiska patrí medzi dužinaté struky, ktoré sú dlhé asi 15 - 25 cm a je v...
Šošovica červená má v skutočnosti oranžovú farbu a varením sa prekvapivo mení na žltú. To však nemá žiadny vplyv na jej výživové zloženie. Je zo všetkých strukovín najlepšie...
Čierna fazuľa má lesklú čiernu farbu a hustú mäsitú štruktúru. Pôvod má v latinskoamerickej kuchyni, známe je mexické burrito. Pre svoje výživné zloženie sa stala obľúbenou...
Fazuľky sú červeno-hnedej farby a majú sladkastú orechovú chuť. Fazuľa adzuki má vysoký obsah vlákniny a bielkovín. Sú ideálne ako alternatíva pre vegetariánov a vegánov. Adzuki...
Fazuľa Mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Fazuľa Mungo je...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.