Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Cícer, BIO

Vegan Bio Bez lepku
Značka: BIOHARMONIE
12,10 €
Skladem (2 ks)
  • Cícer je veľmi výživná strukovina, príbuzná hrachu. Často nazývaná ako rímsky hrach. Cícer patrí medzi najkvalitnejšie strukoviny vhodné pre ľudskú výživu. Bacuľaté semená cíceru majú jemnú orieškovú chuť.

  • Cícer dodáva telu veľké množstvo energie, tiež je významná, ostatne ako aj iné strukoviny, v obsahu proteínov (bielkovín). Tiež je dôležitým zdrojom vitamínov skupiny B (B2, B6, B15) a kyseliny listovej, ktorá sa najmä podieľa na správnej funkcii nervovej sústavy au tehotných na správnom vývoji plodu. Z minerálov je veľmi bohatá na železo, má ho až 3× viac ako je ho v mäse, to je dôležité najmä pre ľudí trpiacich chudokrvnosťou (anémiou). Ďalej sú z minerálov najviac zastúpené draslík, horčík, vápnik a zinok.

  • Ďalším bonusom je fakt, že vláknina z cícera zabraňuje vstrebávaniu cholesterolu do krvi a sama cícer cholesterol neobsahuje. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je vhodná nielen pre dospelých, ale najmä pre deti a tehotné ženy, a taktiež pre ľudí trpiacich stresom, depresiami a zvýšenou hladinou cholesterolu. Prínos cíceru pre zdravé srdce spočíva aj v obsahu kyseliny listovej, ktoré znižuje v krvi zložku zvanú homocysteín, ktorej nadbytok prináša riziko infarktu myokardu.

  • Zloženie: 100 % cícer bio

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 199 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20°C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

 

Dodatočné parametre

Kategória: Luštěniny
Hmotnosť: 3 kg
Balenie: 3 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: BIOHARMONIE

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: