Pohánka, Krúpa
Súvisiaci tovar
Sladidlo Klasik 4Slim je sladidlo na báze extraktu z koreňa čakanky a rastlinných vláknin. Ide o moderné Low Carb sladidlo s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Vláknina je dôležitá zložka potravy, ktorú ale naše telo ťažko trávi. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnú a nerozpustnú. Z veľkej časti je rozpustná vláknina pri prechode...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Podrobný popis
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100 G VÝROBKU:
Energetická hodnota 1490 kJ / 355 kcal
Sušina 87,4 g
Bílkoviny 16,5 g
Vláknina 4,7 g
Sacharidy 59,6 g
Tuk 4,3 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Obiloviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Šmajstrla |
Balení: | 400 g |
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota,...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Pšenica jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice. Náš organizmus sa na trávenie týchto starodávnych, neprešľachtených obilnín adaptuje už mnoho tisícročí a dokáže...
Biela quinoa zaujme svojou jemnou maslovou chuťou. Biela quinoa je jedným z troch najčastejších druhov tejto pseudo obilniny. Vzhľadom k svojej jemnosti však patrí k...
Kukuričná instantná polenta je bezlepkový výrobok, ktorý sa pripravuje z kukuričnej múky pomocou pary pri teplote do 120 °C. Jej veľkou výhodou je rýchla príprava, stačí iba 3...
Bulgur, s históriou dlhou 4 tisíc rokov, je výsledkom jednej z prvých potravinárskych technológií. Jeho výroba zahŕňa čistenie zrna, párovanie, sušenie, hrubé drvenie a...
Amarant.Semienka amarantu sú nutrične nesmierne cenné najmä pre svoj obsah bielkovín. Rastlinné zdroje totiž obvykle neobsahujú bielkoviny, v ktorých je zastúpené kompletné...
Pšeno je dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využitie a jeho príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Väčšie výhodné...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.