Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Lahôdkové droždie so sladom

Vegan
Značka: Provita
3,10 €
Skladem (>10 ks)
  • Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší do podoby jemných vločiek a pri sušení zľahka ohrieva na teplotu mierne prevyšujúcej 40 °C, aby sa droždie deaktivovalo.
  • Slad sa najčastejšie vyrába z jačmeňa, preto je tento druh droždia s lepkom.
  • Zloženie: sušené kvasnice, sladový extrakt *.

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 199 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.

Použitie: Slúži na dochucovanie pokrmov a nátierok.

Tipy na použitie:

  • Fašírky - pridajte 2 lyžice (alebo podľa chuti) k svojmu obľúbenému receptu.
  • Drožďová nátierka - zmiešajte droždie s rozmixovaným údeným tofu a trochou olivového oleja, pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a sušené alebo čerstvé bylinky
  • Vajíčková nátierka - urestujte nakrájanú cibuľu na 2 lyžiciach olivového oleja, pridajte 3-4 vajíčka a premiešajte, dochuťte 2 lyžicami lahôdkového droždia, Soľou, korením a bylinkami
  • bazalkové pesto
  • smotanové omáčky
  • rizotá
  • šaláty
  • príprava dusenej zeleniny
  • príprava strukovín
  • na chlieb natretý maslom alebo tvarohom


Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota1345 kJ / 320 kcal
Tuky 4,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g

Sacharidy 9 g , z toho cukry 9 g

Vláknina 23 g

Bielkoviny 47 g

Soľ 0,5 g

Dodatočné parametre

Kategória: Dochucovadla
Hmotnosť: 0.15 kg
Krajina pôvodu: Francie
Značka: Provita
Balení: 150 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: