Ďatľový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Výborný do kávy, čaju i na pečenie. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor. Má však omnoho lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o jej ďalšie...
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...
Kokos síce obsahuje veľa nasýtených tukov, ale ide o iný typ, než sa vyskytuje v mäse a v mlieku. Nepredstavujútak rovnaké zdravotné riziko. Nasýtené tuky v kokose sú známe ako...
Agávový sirup svetlý je zahustená šťava z kaktusov agáve. Má jemnú a neutrálnu chuť i farbu. Jeho hustota je zhruba niekde uprostred medzi najredším a najhustejším sirupom....
Kokos sice obsahuje hodně nasycených tuků, ale jde o jiný typ, než se vyskytuje v mase a v mléku. Nepředstavují tak stejné zdravotní riziko. Nasycené tuky v kokosu jsou známy...
Borůvky. Borůvkový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako dochucovadlo....
Meruňky jsou šťavnatými plody s koncentrovaným zdrojem energie a živin. Jejich charakteristickým minerálem je železo.Mají široké využití - jako zdravá svačina, k...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 18 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Výroba ďatľového cukru je pomerne jednoduchá. Čerstvé datle sa prehrejú horúcou parou, vďaka čomu dôjde k rýchlejšiemu cukornateniu, následne sú ďatle vysušené a pomleté. Výsledný produkt si zachováva veľa vitamínov, minerálnych látok a vysoké percento vlákniny. Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, okrem nápojov. Jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1493/353
TUKY [g]: 0,5, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: <0,1
SACHARIDY [g]: 80,0, z toho CUKRY [g]: 74,4
VLÁKNINA [g]: 11,0
BIELKOVINY [g]: 2,7
SOĽ [g]: 0,015
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Krajina pôvodu: | Tunisko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Neobsahuje syntetické arómy...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou...
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...
Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...
Škorica má blahodarné účinky na naše zdravie (pri pravidelnej konzumácii) napomáha tráveniu, pomáha ženám pri silnej menštruácii, podporuje chuť do jedla, pomáha znižovať...
Použitie: Sladivost ovocného cukru je o 30 % väčšia než u repného cukru. K priamej spotrebe. Zloženie: kryštalická fruktóza.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.