Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Škoricový cukor 13 %, BIO

Vegan Bio TOP Bez lepku
2,60 € 4 € 6,40 € 11,30 € od 2,60 €
Skladem (>10 ks) Skladem (7 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Škorica má blahodarné účinky na naše zdravie (pri pravidelnej konzumácii) napomáha tráveniu, pomáha ženám pri silnej menštruácii, podporuje chuť do jedla, pomáha znižovať cholesterol, v zime nás spoľahlivo zahreje a pomáha nás do istej miery chrániť pred sezónnym prechladnutím a chrípkou.

Škoricový cukor využijete predovšetkým pri pečení. Často sa používa v kombinácii s jablkami do jablčných múčnikov ako je napríklad závin. Spolu s jabĺčkami vytvoria úžasnú dvojicu chutí, ktorú musíte ochutnať!

Zloženie: 87 % cukor, 13 % škorice

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 199 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Čo je vlastne škorica? Škorica je korením, ktoré je kôrou stromu. Tento strom pochádza z Ázie a prvé zmienky o ňom sú z Číny z obdobia 4000 rokov pred n. l., následne sa škorica dostala do Grécka. Dokonca Aristoteles poznal škoricu a domnieval sa, že pochádza z ďalekých krajín, odkiaľ ju donášajú obrovské vtáky. Až Alexander Macedónsky (Aristotelov žiak) pri ťažení do Indie spoznal pravdu o tomto korení. 

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto

Nutričné ​​hodnoty na 100 g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal] 1624,54 / 388,34
TUKY [g] 0,42, z toho NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,12
SACHARIDY [g] 94,11, z toho CUKRY [g] 91,94
VLÁKNINA [g] 3,17
BIELKOVINY [g] 0,51
SOĽ [g] 0,01

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Cukry a zdravá sladidla
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: