Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Čierne korenie, celé, BIO

Vegan Bio SCD Bez lepku
6,40 € 4,40 € 3,60 € 54,50 € 90,40 € od 3,60 €
Skladem (7 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (9 ks) Skladem (7 ks) Skladem (4 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením. Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá. Čierne korenie je tiež známe ako "kráľ korenia" alebo ako "čierne zlato" a je najpoužívanejším a najdôležitejšímkorením na svete a je tiež považované za základné korenie v mäsových výrobkoch. Korenie sa užíva celé, mleté, drvené alebo v zmesiach.

  • Podporuje trávenie, stimuluje srdcovú činnosť, pôsobí močopudne a kladne ovplyvňuje metabolizmus.

  • Zloženie: 100 % čierne korenie BIO

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 199 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Použitie: na všetky druhy mäsa, jaternice, jelítka, zverinu, hydinu a ryby, do údenín, paštét, sekaných a mletých náplňou, do nátierok, šalátov, studených a teplých omáčok, polievok atď.

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1285/308

TUKY [g]: 3,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,9

SACHARIDY [g]: 52,0, z toho CUKRY [g]: 2,1

VLÁKNINA [g]: 13,1

BIELKOVINY [g]: 10,9

SOĽ [g]: 0,11

SODÍK [mg]: 44

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Koření a sůl
Krajina pôvodu: Srí Lanka
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: