Žito - Raž, BIO
Súvisiaci tovar
Skúste mesiac ozdraviť svoju kuchyňu s BIO hrubozrnnou morskou soľou s levanduľou chodounskou. Okrem dôležitých minerálov obsiahnutých v tejto vysoko kvalitnej soli,...
Černuška siata (Nigella sativa) z čeľade iskerníkovitej (Ranunculaceae) - ľudovo čierna rasca. Je bohatá na vitamíny. Pôsobí proti plynatosti a črevným parazitom, podporuje...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Sladidlo Klasik 4Slim je sladidlo na báze extraktu z koreňa čakanky a rastlinných vláknin. Ide o moderné Low Carb sladidlo s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou...
Vláknina je dôležitá zložka potravy, ktorú ale naše telo ťažko trávi. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnú a nerozpustnú. Z veľkej časti je rozpustná vláknina pri prechode...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1348/323
TUKY [g]: 1,7, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,3
SACHARIDY [g]: 60,7, z toho CUKRY [g]: 0,9
VLÁKNINA [g]: 13,2
BIELKOVINY [g]: 9,5
SOĽ [g]: 0,01
SODÍK [mg]: 4
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Obiloviny |
---|---|
Krajina pôvodu: | Polsko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Kukuričná instantná polenta je bezlepkový výrobok, ktorý sa pripravuje z kukuričnej múky pomocou pary pri teplote do 120 °C. Jej veľkou výhodou je rýchla príprava, stačí iba 3...
Fonio je staroveká super - obilnina, ktorá rastie v Západnej Afrike už vyše 5000 rokov a je nazývaná ako " nová quinoa ". Prirodzene bez lepku, bohatá na výživné látky s nízkym...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa...
Bulgur, s históriou dlhou 4 tisíc rokov, je výsledkom jednej z prvých potravinárskych technológií. Jeho výroba zahŕňa čistenie zrna, párovanie, sušenie, hrubé drvenie a...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Ovos, obilie nesmierne bohaté na živiny, má svoje korene v Malej Ázii, kde bola prvýkrát pestovaná pluchatá odroda ovsa. Bezpluchý ovos vznikol ako spontánna mutácia v Číne a...
Pšenica jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice. Náš organizmus sa na trávenie týchto starodávnych, neprešľachtených obilnín adaptuje už mnoho tisícročí a dokáže...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.