Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Teffová múka, BIO

Vegan Bio Bez lepku
3,10 € 5,20 € 9,20 € 24,20 € 40,30 € 196,50 € od 3,10 €
Skladem (10 ks) Skladem (7 ks) Skladem (6 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (10 ks) Skladem (2 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Múka z prirodzene bezlepkovej plodiny obsahujúca mnohé vitamíny a minerálne látky.
  • Teffová múka sa vyrába rozomletím semienok miličky habešskej, ktorým sa hovorí teffové Svoje meno získala táto pseudoobilnina z čeľade lipnicovitých kvôli miniatúrnej veľkosti semienok, pretože teff znamená v ahmarštine stratený. Teffová semienka sú veľmi výživná a v Etiópii tvorí jej pestovanie celú štvrtinu všetkých pestovaných obilnín a pseudoobilnín.

  • Zloženie: 100 % mleté semienka Teff Bio

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 199 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Múka je vhodná len pri tepelnom spracovaní:

  • slané i sladké pečenie
  • príprava pudingu
  • na zahusťovanie
  • pri príprave tradičného etiópskeho chleba Injera

V akomkoľvek recepte je možné nahradiť až 30 % bežnej múky múkou z Teff.

Nutričné hodnoty na 100g výrobku

Energia [kJ / kcal] 1461/345

Tuky [g] 2,5, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,6

Sacharidy [g] 66,7, z toho CUKRY [g] 2,1

Vláknina [g] 6,3

Bielkoviny [g] 10,9

Soľ [g] 0,03

Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Krajina pôvodu: Nizozemsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: