Pohánkové vločky, BIO
Súvisiaci tovar
Arónia, temnoplodec čierny, čierna jarabina - synonymá pre purpurovo čierne jedlé plody, ktoré začínajú byť veľmi populárne pre vysoký výskyt antioxidantov, trieslovín,...
Proteínová tyčinka bez umelých aditív. Obsahuje len skutočné suroviny a kvalitné CFM koncentráty mliečnych bielkovín. Z hľadiska kvality bielkovín obsahuje športovcami...
Černuška siata (Nigella sativa) z čeľade iskerníkovitej (Ranunculaceae) - ľudovo čierna rasca. Je bohatá na vitamíny. Pôsobí proti plynatosti a črevným parazitom, podporuje...
Cibuľa obyčajná je známym zdrojom antioxidantov, ktoré chránia organizmus pred oxidačným stresom. Cibuľový prášok môžete pridávať takmer do všetkých slaných pokrmov, ako sú...
Sójové vločky sú výborné ako doplnok ostatných vločiek, sú bohaté na kvalitné bielkoviny. Môžete ich tiež pridať do cesta alebo do rôznych zmesí. V pokrme chutia ako oriešky....
Špaldové vločky vznikajú lisovaním špaldového zrna, čo je vlastne nešľachtená pšenica. Špalda je veľmi bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k...
Jahody.BIO Jahodový prášok sme pre teba nechali pomlieť, aby bol tvoj zážitok z mrazom sušeného ovocia ešte intenzívnejší. Vďaka sladkej chuti pridá prášok dávku vzrušenia...
Moruša.Sušené plody moruše bielej majú veľmi príjemnú sladkú chuť a jeme ich samé či v zmesiach s iným sušeným ovocím, orechmi a semienkami. Môžeme ich pridávať do müsli zmesí,...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
V Európe poznáme pohánku od 12. storočia, kedy k nám prišla z Ruska, kam doputovala z juhovýchodnej Ázie. V priebehu storočí potom patrila k najčastejšie konzumovaným potravinám, až kým v 18. storočí ustúpila pšenici, raži a ryži. Z botanického hľadiska nepatrí medzi trávy, ale je príbuzná takým plodinám ako je rebarbora alebo šťaveľ. Pohánka je prirodzene bezlepková plodina.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1446/346
TUKY [g]: 1,7, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,7
SACHARIDY [g]: 71,0, z toho CUKRY [g]: 0,3
VLÁKNINA [g]: 3,7
BIELKOVINY [g]: 9,8
SOĽ [g]: 0,003
SODÍK [mg]: 1
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Vločky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Značka: | Les fruits du paradis |
Sortiment jednodruhových korenín sa rozširuje o paradajkové vločky v biokvalite. Oceníte ich predovšetkým v talianskej kuchyni: vmiešajte tento sušený poklad do pesta, oleja...
Ražné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta, na domáci chlieb či žemle, obohaťte nimi polievku či spestrite müsli alebo granolu. Vyrobiť si z nich môžete...
Ražné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky - dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Ražné vločky obsahujú...
Ovsené jemné vločky, v bio kvalite. Ovsené vločky sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli alebo fašírok. Zloženie: ovsené vločky BIO
Sójové vločky sú výborné ako doplnok ostatných vločiek, sú bohaté na kvalitné bielkoviny. Môžete ich tiež pridať do cesta alebo do rôznych zmesí. V pokrme chutia ako oriešky....
Bezlepkové ovsené vločky z bezpluchého ovsa, ktorý prirodzene neobsahuje lepok. Tento ovos je známy tým, že je sladkastý a NEOBSAHUJE ŽIADNY LEPOK. Výrobok nie je nijako tepelne...
Použitie: Vločky pohánkové instantné sú charakteristické svojou jednoduchou a rýchlou prípravou. Sú vhodné do omáčok, ako závarka do polievok, nákypov či müssli. Zloženie:...
Ryžové vločky sú veľmi ľahké a ľahko stráviteľné. Majú zaujímavý tenký, pomerne veľký a plochý tvar, bielu farbu, jemnú ryžovú vôňu a neutrálnu chuť. Ponúkajú kvalitný príjem...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.