Para orechy, medium
Súvisiaci tovar
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojou výnimočnou kvalitou. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám....
Klasické obrie biele fazuľky Jumbo prvotriednej kvality, s tradičnou silnou aromatickou chuťou, ktorá sa konzistentne rozplynie na jazyku, predstavujú obľúbenú fazuľovú...
Mladý jačmeň je jednou z najobľúbenejších zelených potravín. Tradične je považovaný za zelenú potravinu, ktorá má najsilnejší účinok v dodaní vitality. Je veľmi bohatým zdrojom...
Mandle sú bohaté na vitamíny a minerály, majú vysoký obsah dietetickej vlákniny a tukov, čo je pre ľudský organizmus veľmi prínosné. Mandle môžeme konzumovať mnohými spôsobmi....
Vlašské orechy sú kvalitným zdrojom proteínu (15 g v 100 g) a vďaka vyššiemu obsahu tuku (65 g v 100 g) rýchlo zasýtia a sú odporúčané aj pri redukčnej diéte a často ich...
Borůvky. Borůvkový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako dochucovadlo....
Čo znamená W240? WW alebo W (White wholes) = biela a celé jadrá. Jedná sa o najvyššiu výberovú triedu kešu orechov. Oriešky musia mať bielu farbu - farbu svetlej slonovej...
Podrobný popis
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Nutričné hodnoty na 100g výrobku
ENERGIA [kJ / kcal] 2891/691
TUKY [g] 67, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 16
SACHARIDY [g] 4, z toho CUKRY [g] 2
VLÁKNINA [g] 8
BIELKOVINY [g] 14
SOĽ [g] 0,08
SODÍK [mg] 2
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ořechy a ořechová jádra |
---|---|
Krajina pôvodu: | Bolívie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Dokonalá zmes, ktorá vám dodá energiu na okamžitý aj dlhodobý výkon. Pre dobrý výkon potrebujete niečo, čo vás ihneď naštartuje - a tým sú práve hrozienka a vitamínom C...
Lieskové oriešky sa skvele hodia na prípravu sladkých dezertov, budú vám ale chutiť aj v šaláte alebo napríklad v rizote. Možno z nich pripraviť dokonca maslo. Pražením ich chuť...
Mandle sú bohaté na vitamíny a minerály, majú vysoký obsah dietetickej vlákniny a tukov, čo je pre ľudský organizmus veľmi prínosné. Mandle plátky sú ideálne na pečenie a...
Vlašské orechy sú kvalitným zdrojom proteínu (15 g v 100 g) a vďaka vyššiemu obsahu tuku (65 g v 100 g) rýchlo zasýtia a sú odporúčané aj pri redukčnej diéte a často ich...
Mandle sú bohaté na vitamíny a minerály, majú vysoký obsah dietetickej vlákniny a tukov, čo je pre ľudský organizmus veľmi prínosné. Mandle môžeme konzumovať mnohými spôsobmi....
Vďaka svojej jedinečnej maslovej chuti sú veľmi obľúbené pre výrobu orechových pást, priamu spotrebu, na varenie, pečenie, príprave cukrovinky či...
Para orechy sú výborným zdrojom vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov. Majú mimoriadne vysoký obsah selénu, ktorého dostatočné množstvo v tele môže pomôcť predísť...
Makadamové orechy sú považované za kráľovské plody - sú veľmi jemné a príjemne chutia. Makadamové orechy sú pôvodom z Austrálie, kde divoko rastú v dažďových lesoch, ale sú...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.