Mušličky, cestoviny, BIO
Súvisiaci tovar
Celozrnné kolienka sú vyrábané z čistej celozrnnej múky. Celozrnné produkty sú dôležitou súčasťou zdravej a vyváženej stravy. Skvele sa hodia napríklad k bolonskej alebo...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Tmavá mliečna čokoláda s vysokým obsahom kakaa, ktorá je sladená výhradne hnedým cukrom z nektáru kokosových kvetov. Ten jej dodáva zaujímavý ľahko karamelový tón. Zároveň má...
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojou výnimočnou kvalitou. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám....
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojou výnimočnou kvalitou. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám....
Výborná ako príloha a skvelá aj do šalátov. Drží svoj tvar a je vždy na zahryznutie. Má výraznú chuť. Pri varení si udržuje tvar, preto je vhodná ako príloha alebo do šalátov....
Vláknina je dôležitá zložka potravy, ktorú ale naše telo ťažko trávi. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnú a nerozpustnú. Z veľkej časti je rozpustná vláknina pri prechode...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Využitie:
- s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
- na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejete sirupom, zasypete kakaom či kokosom
- zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre
- šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte treba s fazuľou, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany
Nutričné hodnoty na 100g výrobku
ENERGIA [kJ / kcal] 1465/350
TUKY [g] 1,2
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,2
SACHARIDY [g] 75,0
z toho CUKRY [g] 6,7
VLÁKNINA [g] 2,6
BIELKOVINY [g] 10,5
SOĽ [g] 0,01
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Klasické těstoviny |
---|---|
Krajina pôvodu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Bio písmenká farebné 250 g sú veľmi obľúbeným tvarom cestovín do polievky najmä u malých detí. Ešte viac, ak sú rôznofarebné! Tieto písmenká sú prifarbené iba sušenou bio...
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojou výnimočnou kvalitou. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám....
Cestoviny Penne Riga sú obľúbené po celom Taliansku a ich názov sa rôzni naprieč regiónmi. Napríklad v Umbii sa im hovorí "spolo" a na juhu "maltagliati". Penne Riga sú...
Špagety sú dlhé, tenké, valcovité cestoviny talianskeho pôvodu. Celozrnné špagety vás zasýtia na dlhé hodiny a podporia vaše správne trávenie. Uspokoja vás svojou výraznejšou...
Talianske cestoviny, ktoré vás prekvapia skvelou kvalitou i chuťou. Prinášajú vám ten pravý "al dente" pôžitok. Zloženie: semolina, voda
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojou výnimočnou kvalitou. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám....
Celozrnné kolienka sú vyrábané z čistej celozrnnej múky. Celozrnné produkty sú dôležitou súčasťou zdravej a vyváženej stravy. Skvele sa hodia napríklad k bolonskej alebo...
Špagety sú dlhé, tenké, valcovité cestoviny talianskeho pôvodu. Semolina je múka z tvrdej pšenice, z čoho plynie aj ďalší používaný názov tohto druhu cestovín, a to cestoviny z...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.