Kukuričná múka, polohrubá
Súvisiaci tovar
Chlorella je sladkovodná riasa a jeden z najkomplexnejších potravinových zdrojov na svete. Prirodzene obsahuje veľký rozsah nutrientov a fytonutrientov a má najväčší obsah...
Maslové sladkasté kešu oriešky vysokej kvality zaliate v mliečnej čokoláde sú senzačnou sladkou odmenou. Pochutnajte si na nich ku káve alebo len tak. Kešu oriešky majú veľa...
Datle sušené (kocky) sú vyrobené z usušených datlí v BIO kvalite. Sú v hodné nielen k priamej konzumácii, ale aj na výrobu tyčiniek, ako sladidlo alebo do jogurtov či kaší....
Brusinky mají vysoký podíl vitamínu A, E a C, železa, vápníku, draslíku a antioxidantů. To může vysvětlovat jejich schopnosti boje s rakovinným bujením a srdečními chorobami....
Dužina ovocného plodu baobabu (Adansonia digitata) usychá prirodzene vo vnútri veľmi tvrdej škrupiny tohto ovocia, ktoré je plodom afrického rovnomenného stromu - baobabu. Plody...
Arónia, temnoplodec čierny, čierna jarabina - synonymá pre purpurovo čierne jedlé plody, ktoré začínajú byť veľmi populárne pre vysoký výskyt antioxidantov, trieslovín,...
Čierne ríbezle radíme medzi rastlinné antioxidanty. Prispievajú k zefektívneniu premeny tukov, čo pomôže ľahšiemu udržaniu štíhlej línie. Čierne ríbezle tiež prispievajú k...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Podrobný popis
Skladovanie: skladujte v suchu pri teplote najviac 22 ° C a relatívnej vlhkosti najviac 70 %.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal
Tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 75 g, z toho cukry 2,5 g
vláknina
Bielkoviny 6,5 g
Soľ 0,4 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 400 g |
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
Lupinová múka hladká je veľmi žiadaná. Emulgačné vlastnosti tejto múky čiastočne nahrádzajú vaječné žĺtky. Lupinová múka je bezlepková a preto vhodná pre výživu celiatikov....
Zo všetkých obilnín obsahuje raž najvyšší podiel aminokyseliny lyzínu. Je tiež zdrojom komplexu vitamínu B, vitamínu E a železa. Ražná celozrnná múka sa používa do chlebových...
Zo všetkých obilnín obsahuje raž najvyšší podiel aminokyseliny lyzínu. Je tiež zdrojom komplexu vitamínu B, vitamínu E a železa. Ražná celozrnná múka sa používa do chlebových...
Ovos je na živiny najbohatšie obilie. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v ňom dvakrát viac tzv. Zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko stráviteľných proteínov a...
Zemiaková vláknina lepšie spája cesto, zjemňuje pečivo, múčniky, je možné pridať ju aj do mletého mäsa, udržuje šťavu v mäsovej zmesi. Zemiaková vláknina neobsahuje lepok a je...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.