Banán, lyofilizovaný, sušený mrazom
Súvisiaci tovar
Vychutnaj si 100 % sušené chrumkavé višne, ktoré si zachovali farbu, tvar i chuť čerstvého ovocia a sú bez akýchkoľvek pridaných stabilizačných látok alebo dochucovadiel....
Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a...
31% mrazom sušeného banánu a kvalitné ekvádorské kakao = ranná vzpruha pre náročný deň. Rýchle raňajky podľa Natural Bars sú ako vždy 100% NATURAL a plné lyofilizovaného ovocia....
Podrobný popis
Skladujte v suchu a tme.
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1449 kJ / 346 kcal
Tuky 1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 74 g, z toho cukry 63 g
Vláknina 9 g
Bielkoviny 4 g
Soľ 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Lyofilizované ovoce, sušené mrazem |
---|---|
Hmotnosť: | 0.12 kg |
Balenie: | 100 g |
Značka: | Natural Bars |
Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a...
Mrazom sušené banány zo Srí Lanky sú naozajstná lahôdka. Voňavé kúsky banánov sú dokonalým doplnením pre müsli a na zdobenie pokrmov.Najvyššia liga na poli sušených banánov za...
Marhule sú šťavnatými plodmi s koncentrovaným zdrojom energie a živín. Ich charakteristickým minerálom je železo. Majú široké využitie - ako zdravá desiata, na...
Lyofilizované alebo mrazom sušené plátky broskýň si vďaka šetrnému spracovaniu lyofilizáciou uchovávajú väčšinu pôvodných vlastností ako je vôňa, chuť, farba a živiny. Sú krásne...
Mrazom sušené plátky jahôd, ktoré si zachovali farbu, tvar i chuť čerstvých jahôd, bez akýchkoľvek pridaných stabilizačných látok alebo dochucovadiel. Lyofilizácia je...
Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a...
Mango bez obsahu cukru a SO2 je delikátna pochúťka s čistou chuťou. Je to veľmi obľúbené ovocie. Je vhodné ako malá desiata alebo ho možno použiť ako základ pre skvelé...
Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.